• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Carnet de cuisine 2: Eenvoudige vleesrecepten van eigen bodem

restaurant De Karmeliet
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
Stapelweken
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789020956757
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Lannoo N.V., Uitgeverij
Aantal pagina's
173

Waar gaat het over?

Toegankelijke recepten uit het kookschrift van meesterkok Geert Van Hecke Meer dan 60 eenvoudige en tegelijk verfijnde vleesgerechten die elke cordon bleu doen watertanden Sublieme fotografie en heldere recepten die in de foto´s zijn ingewerkt, verzekeren een geslaagd en oogstrelend resultaat Met een minimum aan inspanningen bereik je een hoogstaand culinair niveau Een volwaardige opvolger voor het succesvolle boek Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee Ruim 60 haalbare en originele vleesgerechten uit het kookschrift van drie-sterrenchef Geert Van Hecke, De Karmeliet De toegankelijke recepten zijn ingewerkt in de schitterende foto´s van Philippe Debeerst, met een bijzonder sfeervol eindresultaat De langverwachte opvolger van de bestseller Carnet de cuisine - Eenvoudige recepten uit de Noordzee
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Stapelweken
21,55
Irene Lelieveld
Zo bakt Nederland
Stapelweken
16,00
J.J. van Sluijters
ZUS & ZO
Stapelweken
8,00
Stapelweken
14,55
Stapelweken
43,35
Zacchary Bird
The Vegan Butcher
Stapelweken
31,04
Stapelweken
21,55
Irene Lelieveld
Zo bakt Nederland
Stapelweken
16,00
J.J. van Sluijters
ZUS & ZO
Stapelweken
8,00
Stapelweken
14,55
Stapelweken
43,35
Zacchary Bird
The Vegan Butcher
Stapelweken
31,04

Anderen bekeken ook

G. Franque
Koken en wijn
25% korting
Stapelweken
6,37
Thomas A. Vilgis
Sous vide
Stapelweken
14,90
Peter Goossens
De 4 seizoenen
Stapelweken
69,85
Geef me een seintje
J. van Hemeledonck
Sterrenchefs Van Bij Ons
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje