• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Geert van Hecke goes classic

en zoveel meer
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789057203718
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
New Book B.V. (IF)
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina’s
240

Waar gaat het over?

In zijn nieuwe boek Geert Van Hecke goes classic presenteert driesterrenchef Geert Van Hecke van restaurant De Karmeliet in Brugge ons zijn eigen, eigenzinnige interpretatie van klassiekers uit de Belgische keuken. Naast de klassiekers brengt Van Hecke ook recepten uit zijn brasserie Refter, die hij twee jaar geleden opende, en die intussen al een vaste waarde is geworden. Maar nog belangrijker dan de recepten, is het feit dat we als lezers met dit boek voor de eerste maal een inzicht krijgen in de mens achter de driesterrenchef. We krijgen een beeld van Geert Van Hecke als chef, met een geheel eigen keukenfilosofie, een enorme gedrevenheid, met liefde voor de beste producten en natuurlijk voor zijn vak. Maar we leren Van Hecke ook kennen als mens: via interviews met mensen die dicht bij hem staan ¿ o.a. Woestijnvis-directeur Wouter Vandenhaute en mediafiguur Dirk De Prins ¿ leren we over zijn passie voor kunst, over zijn leven buiten de keuken, en zijn verdere interesses. Een uniek en luxueus kijk- en leesboek over één van onze grootste chefs, prachtig in beeld gebracht door topfotograaf Heikki Verdurme.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

15,10
Jan Lauwereyns
Hemelsblauw
5,65
Ludo Enckels
Aanraking
19,75
J. van Hemeledonck
Sterrenchefs Van Bij Ons
5,85
Annelies Verbeke
Tirol inferno
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Christophe Vandegoor, Mart Smeets
Wuyts en Smeets
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad