• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bouillon

naar soep, saus en gerecht
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

24,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Bouillon
Bouillon
Als nieuw
24,30
ISBN
9789045219431
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Karakter Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

Het succes van veel gerechten zit ’m in de bouillon Een perfecte bouillon is de basis van veel gerechten – of dat nou een soep, een saus of een gerecht is. In dit boek lees je alles over do’s en don’ts, tips en tricks van de chef. Eindelijk weer zo’n boek waarop je teruggrijpt, eentje dat no-nonsense is en nooit teleurstelt. Jean Beddington onthult de geheimen achter zo’n perfecte bouillon. Of het er nu een is op basis van groente, gevogelte of vis; in dit boek staan ze allemaal. Want als de bouillon goed is, dan ligt het succes van het gerecht binnen handbereik. Maak de gebakken kabeljauwhaas met risotto van gamba’s, little gem en tomaten-kappertjessaus, bereid de tomaten- en rode pruimensoep met ricotta en bieslook of probeer de groene groenten in bouillon met couscous, yoghurt en harissasaus.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Marianne Snel
Wereldse bouillons
14,04
Soup en Zo
Soep
15,90
Stichting Oma's Soep
Oma's soep
sorry, niet op voorraad
William Ledeuil
Bouillon
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad