• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bouillon

Maak tweedehands je eerste keus
3+1 actie

16,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Bouillon
Bouillon
Als nieuw
16,00
422000132
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789048313303
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina's
222

Waar gaat het over?

Bouillon vormt de basis voor menig heerlijk recept. Chef-kok William Ledeuil maakte er zijn handelsmerk van en combineert zijn waardering voor de Franse culinaire traditie met een grote passie voor Azië.

In dit boek onthult hij de geheimen van zijn lichte, heldere en unieke basisbouillons, zoals gevogelte-, runder- en visbouillon, en van enkele van zijn specialiteiten, zoals de heldere runderbouillon en tom kha kai. Deze bouillons zijn het uitgangspunt van de meer dan zestig lekkere recepten achter in dit boek, zoals Gekonfijte zalm in visbouillon, Pho met gamba's en Koude mossel-tomatensoep met verse kruiden. Daarnaast maakt u kennis met een enorme verscheidenheid van verrassende ingrediënten.

Ledeuil ziet koken als een spel van vrijheid en creativiteit, waarin hij naar hartenlust smaken en ingrediënten combineert. Ontdek deze bijzondere keuken aan de hand van onweerstaanbare soepen en bouillons, prachtig gefotografeerd door Louis Laurent Grandadam.

William Ledeuil is chef-kok en eigenaar van het met een Michelinster bekroonde Ze Kitchen Galerie en van KGB, beide restaurants in Parijs.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
3+1 actie
43,35
3+1 actie
21,55
3+1 actie
8,00
3+1 actie
30,00
3+1 actie
41,10
3+1 actie
19,55
3+1 actie
43,35
3+1 actie
21,55
3+1 actie
8,00
3+1 actie
30,00
3+1 actie
41,10
3+1 actie
19,55

Anderen bekeken ook

Jean Beddington
Bouillon
3+1 actie
31,30
Marianne Snel
Wereldse bouillons
3+1 actie
19,00