• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vis En Wijn

creatieve combinaties met Sergio Herman en Wim Vadamme
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

11,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Vis En Wijn
Vis En Wijn
Als nieuw
11,00
ISBN
9789020957327
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Lannoo N.V., Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
175

Waar gaat het over?

Dertig populaire vissoorten, schelp- en schaaldieren uit de Noord-Atlantische en mediterrane wateren komen aan bod, van krab over oesters tot rog en pladijs Hoe zien ze eruit, waar komen ze voor en hoe kun je ze bereiden? Bij elke vissoort hoort een origineel recept, bereid door Sergio Herman (Oud Sluis), Nederlandse chef van het jaar en de nieuwe Vlaamse rijzende ster, Wim Vandamme Met uitgebreid wijnadvies van eerste sommelier William Wouters Welke wijn schenk je bij een visterrine of bij een eerder vette vis zoals zalm? Serveren we dezelfde wijn bij een gebakken tong en een gebakken forel? Past een sauvignonwijn bij oesters of is champagne beter? En kan je rode wijn geven bij vis? Zijn er smaakcombinaties die je beter vermijdt? Voor dit boek selecteerden twee van de beste vischefs van de Lage Landen: Sergio Herman van restaurant Oud Sluis (Sluis) en Wim Vandamme van Maison Vandamme (Zeebrugge) samen dertig van hun favoriete vissen, schaal- en schelpdieren. Ze verwerken ze in hun meest creatieve bereidingen, terwijl de passende wijnen erbij geserveerd worden. Elke vis, schaal- of schelpdier wordt daarenboven uitgebreid voorgesteld. Niet alleen hun herkomst komt aan bod, ook hun bijzondere kenmerken en hoe je de meest verse exemplaren kan herkennen. Daarnaast brengt dit boek u een overzicht van de belangrijkste visfamilies met hun Nederlandse, Franse en Latijnse benaming. We laten vissers vertellen over hun rijke ervaringen en brengen een bezoek aan Rungis in Parijs, de grootste vismarkt van Europa.
Lees verder

Recensies

0 recensies
nog 1 op voorraad
10,25
H.H.F. Henderson
Nieuwe Kookboek
nog 1 op voorraad
15,00
L. Roodenburg
Rotterdams Kookboek
Tweedehands Echt gebruikt
8,90
L. Roodenburg
Rotterdams Kookboek
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50
Anna de Leeuw
Food for the soul
20% korting
6,95
nog 1 op voorraad
10,25
H.H.F. Henderson
Nieuwe Kookboek
nog 1 op voorraad
15,00
L. Roodenburg
Rotterdams Kookboek
Tweedehands Echt gebruikt
8,90
L. Roodenburg
Rotterdams Kookboek
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50
Anna de Leeuw
Food for the soul
20% korting
6,95

Anderen bekeken ook

M. Declercq
Kaas En Wijn
20% korting
5,95
Martine Prenen
Live, love and laugh
28,65
Toni de Coninck
Food & Wine
20,00
Gerben Colster
Gerookte zalm
20% korting
20% korting op alle literatuur
6,00
Paula Ahlsen Soder
Zalm
5,45
J. Lagrouw
Zilt en zoet
5,45
Sergio Herman
Hommage
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Richard Hammond
Knal! Boem!
sorry, niet op voorraad
Sergio Herman, Wim vandamme
Vis In De Pan
sorry, niet op voorraad
Tom Givon, Herman Parret
Hemel en aarde
sorry, niet op voorraad
[{:name=>"", :role=>"A01"}]
Zalm / Culinair genieten
sorry, niet op voorraad