• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Van Kust Tot Kust

Vlees- En Visgerechten Van Wereldse Kustgebieden
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789043912730
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
288

Waar gaat het over?

Rick Stein heeft een passie voor verse etenswaar die hem op reis naar verschillende continenten heeft gebracht. Langs schitterende kusten naar de allerbeste producten die deze kusten te bieden hebben. Van een klassieke steak van de rotsen van Cornwall tot een eendenborst met meloen in Sydney. De hoofdstukken zijn ingedeeld per regio: Groot-Brittannië en Ierland, West-Europa, Mediterranee en Midden-Oosten, India, Verre Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland en Amerika. Daarnaast geeft Stein een aantal basisrecepten en bereidingstechnieken.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

18,25
Rick Stein
Verse Vis
8,35
Richard Stein
Smaak van de zee
12,75
sorry, niet op voorraad
Rick Stein, Stein, Rick
Rick Stein Ontdekt De Oriënt
sorry, niet op voorraad