• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Van Kust Tot Kust

Vlees- En Visgerechten Van Wereldse Kustgebieden
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789043912730
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
288

Waar gaat het over?

Rick Stein heeft een passie voor verse etenswaar die hem op reis naar verschillende continenten heeft gebracht. Langs schitterende kusten naar de allerbeste producten die deze kusten te bieden hebben. Van een klassieke steak van de rotsen van Cornwall tot een eendenborst met meloen in Sydney. De hoofdstukken zijn ingedeeld per regio: Groot-Brittannië en Ierland, West-Europa, Mediterranee en Midden-Oosten, India, Verre Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland en Amerika. Daarnaast geeft Stein een aantal basisrecepten en bereidingstechnieken.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

70% korting
13,55
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad