• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Tendens GHV Gastronomie instructie-/werkboek

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

24,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Tendens GHV Gastronomie instructie-/werkboek
Tendens GHV Gastronomie instructie-/werkboek
Als nieuw
24,95
ISBN
9789037210323
Bindwijze
Hardcover
Taal
Overig
Uitgeverij
Edu'Actief
Jaar van uitgifte
2013

Waar gaat het over?

In deze module van Tendens GHV komen alle onderdelen van gastronomie aan bod: van basis bereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informeren over passende wijn-spijscombinaties. Deze module is ook onderdeel van het Tendens GHV instructie-/werkboek, ISBN 978 90 3720 163 5.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Hein van oers, Roel Puts, Roelant Schhots, Dirkjan Vis
Webshopheld
nog 1 op voorraad
6,95
Lydia Janssen, L. Janssen
Sociale zekerheid
Tweedehands Beetje gebruikt
8,20
nog 1 op voorraad
22,70
40% korting
4,75
Gerard van Heeswijk, Pieter Mijnster
Basisboek elementaire bedrijfsadministratie deel 1
nog 1 op voorraad
9,90
nog 1 op voorraad
13,70
Hein van oers, Roel Puts, Roelant Schhots, Dirkjan Vis
Webshopheld
nog 1 op voorraad
6,95
Lydia Janssen, L. Janssen
Sociale zekerheid
Tweedehands Beetje gebruikt
8,20
nog 1 op voorraad
22,70
40% korting
4,75
Gerard van Heeswijk, Pieter Mijnster
Basisboek elementaire bedrijfsadministratie deel 1
nog 1 op voorraad
9,90
nog 1 op voorraad
13,70