• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Nog Beter Koken Met De Perfecte Kok Met Cd

Tips, Trucs & Recepten Van De Echte Profs
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789057672729
Bindwijze
Hardcover , Overigen
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Mo'Media
Jaar van uitgifte
2007
Aantal pagina’s
143

Waar gaat het over?

Hoe snipper je een uitje zonder tranen? Hoe braad je een braadstuk precies rare of juist medium? Hoe houd je je messen scherp? In Nog beter koken met De Perfecte Kok ging journalist Marcus Polman op zoek naar antwoorden op deze, en nog vele andere culinaire kwesties. Hij kreeg privéles bij driesterrenkoks Cees Helder en Sergio Herman die hun keukentrucs en een aantal recepten prijsgaven. Samen met Jonnie Boer (eveneens ***) maakte hij Jonnie's wereldberoemde lamsnekje. Ook liep hij stage bij de 'kokkiesopleiding' in The College Hotel om te werken aan de noodzakelijke perfectionering van zijn snijtechnieken. Het resultaat is een basiskookboek vol praktische tips en trucs die iedere thuiskok zou moeten kennen. Uiteraard zijn ook recepten opgenomen, in de vorm van overzichtelijke stappenplannen, van een klassieke uitsmijter tot côte du boeuf.Toon minderRecensie(s)Het eerste hoofdstuk is gewijd aan kookgerei en -apparaten, vaak met merknaam of naam van fabrikant en advies van specialisten. Hierna de hoofdstukken, ingedeeld naar ingredient: vlees en gevogelte, vis, schaal- en schelpdieren, olien en vetten, aardappelen, pasta en rijst, eieren en groente, kruiden, specerijen en andere smaakmakers. Elk hoofdstuk opent met "Hoe kies/ herken/ koop ik mijn/ de beste..." (aardappel, vis etc.), gevolgd door tips, weetjes en trucjes en enkele eenvoudige basisrecepten. Er zijn privelessen van topkoks (Cees Helder, Jonnie Boer) en lessen op een kookschool. Ook komen diverse basishandelingen aan bod (ui snipperen, kip in stukken). Goede, meestal volledige basisrecepten, stapsgewijze receptuur, ingredienten goed verkrijgbaar. Ingredienten in een blauw kader, in zwart en blauw gedrukt in twee kolommen. Met grote en kleine foto's en anatomische tekeningen van slachtdieren. De instructiefoto's hadden wel wat groter gemogen. Een praktisch basisboek voor de beginnende kok. Met register, adressenlijst en dvd.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Marcus Polman
De perfecte kok
7,45
5,00
5,00
30% korting
4,75
Peter Ouwerkerk, Marcus Polman
Koken En Koersen
30% korting
5,45
4,75
Ryland Peters, Cheryl Saban
Survivalgids voor mama's
30% korting
5,45
Peter Roth
Fifty Drinks
20% korting
5,95
20% korting
6,90
Cécile Wijdenes
Lily's Cupcakes
30% korting
5,00
30% korting
5,45
Marcus Polman
Het perfecte varken
14,10
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad