• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Lenig denken

technieken voor creatieve denkkracht
Auteur R. Rust
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
30% korting
nog 1 op voorraad

15,85

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Lenig denken
Lenig denken
Beetje gebruikt
15,85
ISBN
9789089650627
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Auteur
Uitgeverij
Duuren Media, Van
Jaar van uitgifte
2010
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

Hoe maak je je werk inspirerender en je leven leuker? Door je hersens flexibeler te gebruiken, waardoor je creatiever wordt! Gelukkig is creatief denken geen mysterieuze gave of een bijzonder talent: iedereen heeft de capaciteiten ervoor al in huis. Lenig denken biedt de gereedschappen om die capaciteiten verder te ontwikkelen en beter te benutten.



In onze snel veranderende maatschappij is lenigheid in denken een ‘must’. Onze omgeving vraagt voortdurend om nieuwe oplossingen en een flexibele instelling. Het effectief kunnen inzetten van je brein wordt steeds belangrijker. Creatief denken is een essentiële aanvulling op logisch denken. Het is een kwestie van anders naar dingen kijken, soepel associëren en je verbeeldingskracht inzetten. Door deze vaardigheden te trainen leg je gaandeweg nieuwe verbindingen in je brein, waarmee je creatieve vermogens groeien.



Lenig denken geeft je een scala aan praktische adviezen, tips en oefeningen. Met creatieve denktechnieken doorbreek je routines en leer je buiten de gebaande paden te treden. Dat stelt je in staat om originele ideeën en oplossingen te bedenken en nieuwe kansen te scheppen, zowel op het werk als thuis. Ontdek hoe je creativiteit kunt inzetten om meer succes en plezier in je dagelijks leven te creëren!

Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Sigrid van Iersel
lenig Denken
10,25