• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kruiden kweken koken

Alles over keukenkruiden en hoe ze te verwerken in heerlijke gerechten
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789401483193
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Lannoo
Jaar van uitgifte
2022
Aantal pagina’s
168

Waar gaat het over?

Kruiden Claus is een gevestigde waarde in de kruidenwereld. Van heinde en verre komen chefkoks hun kruiden halen op de kwekerij. Christian en Lode Claus, 3de en 4de generatie kruidenkwekers, vertellen je in dit boek alles over de teelt, de verzorging, het oogsten en het bewaren van 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Ze delen tips & tricks om deze smaakmakers te combineren met andere ingrediënten in een verfijnde, maar toegankelijke keuken. Chefkok Michiel Van Colenberghe verwerkt de kruiden in een 40-tal overheerlijke gerechten.
Lees verder

Recensies

0 recensies