• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koude kunstjes / Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie / 2

Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie
Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789058562494
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Exhibitions International
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
120

Waar gaat het over?

Begin 2007 verscheen Basistechnieken, het eerste deel in de reeks 'Eenvoudige gastronomie met Hotelschool Spermalie'. Koude Kunstjes gaat door op de ingeslagen weg en werkt de aangeleerde bereidingen en technieken verder uit in 24 nieuwe, heerlijke gerechten, ditmaal uit de 'Koude keuken'. Met deze visuele handleiding wordt het voor de leergierige foodie en hobbykok een Koud Kunstje om in een mum van tijd de heerlijkste oefeningen en variaties op dit thema uit de mouw te schudden: koude soepjes, slaatjes, schaaldieren en gevogelte, mousses en pasteien, aspics en geleien, aangepaste mayonaises, dressings en zuiderse toma-, tape- of andere -nades. Stap voor stap worden de 24 gerechten opgebouwd, toegelicht en gefotografeerd en net zoals in het eerste boekdeel staan alle gebruikte materialen duidelijk afgebeeld. Ten slotte gaat in Koude Kunstjes ook veel aandacht naar productinformatie over bv. oliën en azijnen, cressen en scheuten, viseitjes, tomatenvariëteiten, slasoorten en nog zoveel meer.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Winiefred Van Killegem
Water Volgens Winiefred
20% korting
4=3 actie
7,50
30% korting
4=3 actie
5,40
4=3 actie
12,00
4=3 actie
20,65
Filip Fransen
Wat de pot schaft
4=3 actie
5,45
J. van Hemeledonck
Sterrenchefs Van Bij Ons
30% korting
4=3 actie
6,50
sorry, niet op voorraad
Walter Lanckmans, Walter Lanckmans
Een pluim voor de chef
sorry, niet op voorraad
Tim Cornille, Carl Delaey
Koken met trappistenbier
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad