• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kookbijbel Voor De Hobbykok, Hotelschool Spermalie

hotelschool Spermalie
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

35,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Kookbijbel Voor De Hobbykok, Hotelschool Spermalie
Kookbijbel Voor De Hobbykok, Hotelschool Spermalie
Beetje gebruikt
35,95
ISBN
9789058563781
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Exhibitions International
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
552

Waar gaat het over?

Met deze complete kookbijbel voor starters en ervaren hobbykoks, wordt iedereen chef! Alle recepten, tips, weetjes, basistechnieken en productinfo uit de eerder verschenen boekdelen van de culinaire reeks in samenwerking met Hotelschool Spermalie worden gebundeld in deze unieke uitgave. Meer dan 125 recepten uit Basistechnieken, Koude kunstjes, Het beste uit de zee, Een pluim voor de chef, De kers op de taart worden gecompileerd. 1000 foto's illustreren de basistechnieken, de gebruikte materialen en de ingrediënten en tonen hoe je stap voor stap een schitterend bord op tafel tovert. De auteur maakt je gaandeweg deelgenoot van zijn culinaire kennis en geeft alle geheimen van de topgastronomie prijs. De gerechten, stuk voor stuk pareltjes van creativiteit, zijn aanvankelijk eenvoudig maar evolueren gaandeweg tot culinaire hoogstandjes, met verfijnde garnituren die zelfs de meest verwende foodie en de ambitieuze hobbykok zullen doen watertanden.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Piet Huysentruyt
Kookbijbel
9,35
sorry, niet op voorraad
Johan Cuypers
Simple food
sorry, niet op voorraad
Bas van Wijngaarden
Vleesbijbel / Kookbijbels
sorry, niet op voorraad