• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken

hét standaardwerk met meer dan 600 recepten en technieken en ruim 1500 foto's
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
25% korting

11,95

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Koken
Koken
Beetje gebruikt
11,95
ISBN
9789045200880
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Jaar van uitgifte
2012
Aantal pagina’s
540

Waar gaat het over?

Van de auteur van Bakken en Wat je als kok moet weten.Koken begint met een beknopt overzicht van de tien basistechnieken: braden, pocheren, sauteren, stomen, frituren, grillen, roken, barbecueën en koken.In de recepten komen die dingen aan de orde waar thuiskoks vaak moeite mee hebben: van gebraden kip, gegrilde biefstuk en gestoofde vis tot aardappelpuree en jus, pizza's en bosvruchtentaart. Maar er zijn ook meer uitdagende recepten, zoals je zult zien bij bijvoorbeeld de hapjes en de bij-, voor-, hoofd- en nagerechten.Petersons passie voor zijn vak en zijn gave om de technieken helder uit te leggen, brengen de intuïtieve kok in iedereen naar boven.De duidelijke foto's laten stap voor stap zien hoe bepaalde culinaire handelingen moeten worden verricht; bijvoorbeeld hoe je een kip in stukken verdeelt, een oester uit de schelp haalt, een hele vis braadt, jus maakt, een artisjok voorbereidt en een taart glazuurt.Na twintig jaar lesgegeven te hebben in de basisprincipes van het koken, heeft James Peterson zijn jarenlange kennis en ervaring gebundeld in een masterclass: Koken. Door middel van ruim 600 recepten en 1500 instructiefoto's onthult Peterson zijn keukengeheimen met onvervalste charme, deskundige aanwijzingen en een sterk gevoel voor de hedendaagse kookkunst.Een aantal hoogtepunten uit dit boek:Krabkoekjes - Chinese scherpzure soep - Marokkaanse kiptajine - Salade niçoise - In witte wijn gestoomde mosselen - Gebraden lamsbout - Varkenshaas met paddenstoelensaus - Teriyaki van zalm - Garnalencurry - Preigratin - Ravioli met boter, walnoten en salie - Donker roggebrood - Focaccia met zwarte olijven en uien - Citroen-meringuetaart - Duivelscake - Biscotti.
Lees verder

Andere uitgaves

Er is een alternatieve uitgave beschikbaar van dit boek

James Peterson
Koken
17,50

Recensies

0 recensies
Tweedehands Echt gebruikt
4,95
F. van Arkel
Wafels (ICN)
Tweedehands Echt gebruikt
9,15
25% korting
9,35
Tweedehands Echt gebruikt
16,00
25% korting
James Peterson
Koken
nog 1 op voorraad
11,95
Tweedehands Echt gebruikt
4,95
F. van Arkel
Wafels (ICN)
Tweedehands Echt gebruikt
9,15
25% korting
9,35
Tweedehands Echt gebruikt
16,00
25% korting
James Peterson
Koken
nog 1 op voorraad
11,95

Anderen bekeken ook

30% korting
5,90
20% korting
5,95
[{:name=>"", :role=>"A01"}, {:name=>"Mariëlle Steinpatz", :role=>"B06"}, {:name=>"James Peterson", :role=>"A01"}]
Bakken
26,00
Jennie Shapter
Kluts Een Eitje
5,45
James Peterson
Koken
17,50
A.R. .H. Moncrieff
Klassieke mythologie
22,55
sorry, niet op voorraad
Fillmore, Maaike Fillmore-van Broekhoven
Kraamtijd: genieten van je baby
sorry, niet op voorraad
10% korting
sorry, niet op voorraad
Günter Beer
Koken
sorry, niet op voorraad