• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kefir & Kombucha

meer dan 40 recepten voor gefermenteerde drankjes
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789461432049
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Good Cook B.V.
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Kefir, kombucha en gingerale, maar ook appelcider, jun, mede, lassi en amazaké. Allemaal zijn het gefermenteerde drankjes die lekker, dorstlessend en gezond zijn! In dit boek vind je meer dan 40 recepten om eenvoudig deze natuurlijk bruisende dranken zelf te maken en naar wens extra smaak te geven. Met slechts enkele ingrediënten maak je zo een gezond alternatief voor frisdrank uit de supermarkt. Bij fermentatie worden de suikers en slechte bacteriën in levensmiddelen en dranken door natuurlijke micro-organismen omgezet in zuur, gas of alcohol. Denk aan appel voor cider, gember voor ginger bug en thee als basis voor kombucha. Het drinken van gefermenteerde drankjes heeft bovendien een positief effect op je gezondheid. Het bevordert de spijsvertering, verhoogt de productie van enzymen en is een bron van vitaminen. Ga aan de slag met dit praktische boek en maak je eigen hibiscus-frambooskefir, melkkefir, kurkuma- gemberkombucha, appel-rodebietginger bug, tepache van ananas, Zweedse julmust en Russische kvas.
Lees verder

Recensies

0 recensies