• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Italiaanse smaken - pasta

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789038802947
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Singel Uitgevers
Jaar van uitgifte
1996
Aantal pagina’s
149

Waar gaat het over?

Deegwaren zijn in Italië de dragers van een oneindig aantal sauzen op basis van zeegedierte, zuivel, groente, granen, peulvruchten, paddestoelen of vlees. Hoe uiteenlopend die sauzen ook zijn, één ding hebben ze met elkaar gemeen: weinig ingrediënten en een heldere smaak. Juist de variatie die Italianen in de ondertoon van die smaak weten aan te brengen, is het bekoorlijke van Italiaanse smaken. In dit boek heeft Florine Boucher, bekend van de receptenrubriek van NRC Handelsblad, meer dan vijftig Italiaanse pastarecepten bijeengebracht. Zelf beschouwt ze pasta als de kern in haar keuken, de ijzeren voorraad die altijd stand-by is. Naast handige ijzeren-voorraadrecepten zijn er klassiekers als verse pesto en carbonara, maar ook allerlei in Nederland minder bekende pastasauzen: met worstjes, vongole, suikermais, wild konijn, mascarpone, artisjokken en zelfs met krokant gebakken broodkruim. Florine Boucher geeft informatie over Italiaanse ingrediënten, en vertelt over de spelregels bij het koken, serveren en eten van pasta. Het lepeltje olijfolie in het kookwater van de pasta wordt voorgoed in de ban gedaan.
Lees verder

Recensies

0 recensies