• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Honey and Jam

Seasonal Baking from My Kitchen in the Mountains
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

16,04

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Honey and Jam
Honey and Jam
Beetje gebruikt
16,04
ISBN
9781617690914
Bindwijze
Hardcover
Taal
Engels
Uitgeverij
Stewart, Tabori & Chang Inc
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
224

Waar gaat het over?

Southern baker, photographer, and writer Hannah Queen, the force behind the blog Honey & Jam, presents a collection of stunning, delicious cakes made from fresh, seasonal ingredients In the tradition of cooking with each season’s bounty, Hannah Queen applies the same spirit to her baking, turning out an abundance of fresh cakes, trifles, biscuits and more. From the citrus of winter to the bright squash of summer, more than 70 classic and modern dessert recipes celebrate locally sourced ingredients. Relish the sweet fruit of the spring with the delectable Rhubarb Custard Cake and savour the ripe flavours of autumn with the Spiced Pumpkin Cupcakes with Bourbon Buttercream. The wide range of flavours and recipes for year-round baking ensure you will never tire of these fresh indulgences. Featuring Queen’s rich photography throughout, Honey and Jam not only showcases a collection of rustic desserts, but also captures the sprawling forests and farmlands of Blue Ridge, anchoring each recipe in the backdrop of the Southern Appalachian Mountains.
Lees verder

Recensies

0 recensies