• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het vijf elementen kookboek

de traditionele Chinese voedingsleer voor de westerse keuken met 150 recepten voor versterking van lichaam en geest
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
25% korting
nog 1 op voorraad

9,30

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het vijf elementen kookboek
Het vijf elementen kookboek
Beetje gebruikt
9,30
ISBN
9789063783167
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Schors V.O.F., Uitgeverij
Jaar van uitgifte
1995
Aantal pagina’s
192

Waar gaat het over?

Barbara Temelie & Beatrice Trebuth
Het Vijf Elementen Kookboek
De Traditionele Chinese voedingsleer voor de westerse keuken
Met 150 recepten voor versterking van lichaam en geest - en een voedingsmiddelenposter

Pagina's: 136
Bindwijze: Paperback
ISBN: 978 90 6378 316 7

Naarmate genetisch gemanipuleerd voedsel een steeds grotere aanslag op onze gezondheid blijkt te plegen, wordt het verlangen naar natuurlijk voedsel sterker en lijkt de terugkeer van vaak oeroude eetgewoonten niet meer tegen te houden.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist de traditionele Chinese voedingsleer in opmars is. Deze voedingsleer is namelijk zo doeltreffend, dat zij automatisch doorbreekt op het moment dat de tekortkomingen van allerlei afslankingsdiëten en voedingswaarden- calculaties aan het licht komen. In de praktijk blijkt dat bij een gezonde voeding de energetische component centraal staat en dat deze het sterkst aanwezig is en het beste werkt, wanneer het juiste evenwicht tussen Yin en Yang wordt gehandhaafd en wij gelijke tred houden met de seizoenen en de bij de Vijf Elementen behorende producten in ons voedsel verwerken.

In Het Vijf Elementen Kookboek hebben Barbara Temelie, schrijfster van Voeding volgens de Vijf Elementen, en Beatrice Trebuth, natuurgeneeskundige en sinologe, de traditionele 'Chinese Keuken op zijn best' gecombineerd met de westerse eetgewoonte en wat wij in het westen werkelijk aan voeding nodig hebben. Het resultaat is een kookboek dat niet alleen gericht is op ieders individuele constitutie, maar ook rekening houdt met het heersende seizoen. Het Vijf Elementen Kookboek bevat zowel vegetarische als niet-vegetarische recepten en is zo zorgvuldig in zijn keuze van ingrediënten, dat ook zij die op een dieet aangewezen zijn, het grotendeels zonder beperkingen kunnen gebruiken.

Een culinair zeer aantrekkelijk kookboek, dat hoewel het lekker eten bepaald vooropstelt, nooit tot oververzadiging of overgewicht leidt. Het is dan ook een onontbeerlijk handboek voor liefhebbers van koken, allen die diëtistisch en therapeutisch werkzaam zijn en diegenen die van gezond maar smakelijk eten
Lees verder

Recensies

0 recensies
Tweedehands Beetje gebruikt
13,35
30% korting
5,65
30% korting
5,00
Tweedehands Beetje gebruikt
13,35
30% korting
5,65
30% korting
5,00

Anderen bekeken ook

Hans Peter Roel
Boeddha's kookboek
12,15
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
25% korting
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad