• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het Maastrichts kookboek

Het lekkerste van toen voor de lekkerbekken van nu
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

19,35

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het Maastrichts kookboek
Het Maastrichts kookboek
Als nieuw
19,35
ISBN
9789073806139
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tonnaer B.V., Drukkerij Uitgeverij H.
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina’s
80

Waar gaat het over?

34 lekkere authentiek Maastrichtse gerechten gebundeld Reubesop, knien in ’t zoer, tête de veau, verrekespu en speenvarken in gelei (speebak). Stuk voor stuk Maastrichtse culinaire hoogstandjes die een begrip zijn in Mestreech. Maar hoe maak je ze klaar? Of liever gezegd: hoe maakte oma ze altijd klaar? Want de smaak van nu kan volgens velen niet meer tippen aan de smaak van vroeger. De receptenwedstrijd – waarbij oma’s met hun kleinkinderen werden uitgenodigd hun Maastrichtse keukengeheimen prijs te geven, leidde tot zo’n 400 inzendingen. Een deskundige jury onder voorzitterschap van de jonge kok Jules Crousen maakte daaruit een selectie van 34 overheerlijke gerechten. Deze werden 4 oktober tijdens een culinair kookevenement bereid, geproefd, gejureerd en op foto vastgelegd. Deze foto’s zijn ook in Het Maastrichts Kookboek terug te vinden.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Julie Schwob
Yes we cook
nog 1 op voorraad
8,10
25% korting
Marcel Wurster
Elementen
nog 1 op voorraad
11,40
nog 1 op voorraad
9,25
30% korting
Eric Haeck, Mariette Tissink
De Wereldkeuken - 40 x Belgisch
4,75
Julie Schwob
Yes we cook
nog 1 op voorraad
8,10
25% korting
Marcel Wurster
Elementen
nog 1 op voorraad
11,40
nog 1 op voorraad
9,25
30% korting
Eric Haeck, Mariette Tissink
De Wereldkeuken - 40 x Belgisch
4,75