• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Handlezen, Jij En Romantiek

Je hand is de spiegel van je liefdesleve
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

13,85

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Handlezen, Jij En Romantiek
Handlezen, Jij En Romantiek
Als nieuw
13,85
ISBN
9789038917672
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Elmar BV
Jaar van uitgifte
2007
Aantal pagina’s
104

Waar gaat het over?

DE SPIEGELTJESREEKS HANDLEZEN
Onze tastzin is van essentieel belang voor de totstandkoming van onze liefdesrelatie. Als een kind strek je je handen uit en reik je naar je liefste om de warmte en liefde van haar of hem te voelen en te vinden. Je liefste aanraken en door je liefste aangeraakt worden legt de basis voor de verdere relatie. Je handen hebben dan ook tijdens het liefdesspel een belangrijke functie. Je handen drukken ken je emotie uit en zij geven je de mogelijkheid om je diepste gevoelens aan je liefste duidelijk te maken. Gevoelig en beweeglijk als ze zijn kun je er bijna net zo duidelijk iets mee vertellen als met je mond.
Niet alleen door het aanraken verraadt de hand veel over jezelf maar ook de vorm, de huid, de bergen en de lijnen onthullen hoe gevoelig, sensitief en romantisch je bent. Aan de Venusberg kun je zien hoe teder en hartstochtelijk je bent. De Hartlijn vertelt op welke manier jij je liefde uit en de Levenslijn hoe dynamisch je liefdesleven is. De handen onthullen de kwaliteit van je liefdesleven, zij laten zien over welke gevoelens je beschikt, welke neigingen en geaardheid je hebt maar ook verraden ze je remmingen en angsten. De vorm van de hand laat duidelijk zien wat voor type minnaar je bent.
Dit boek geeft je de mogelijkheid om je verlangens naar liefde en seksualiteit beter te leren kennen, maar ook hoe je met je liefste omgaat. Het geeft je inzicht en begrip voor je gedrag, behoeftes en motivaties maar bovenal in het vermogen om lief te hebben.
Magda van Dijk-Rijneke wordt gezien als een expert op het gebied van de Handleeskunde. Ze heeft een praktijk en draagt haar kennis uit via haar 'school der Universele Handleeskunde'.
Lees verder

Recensies

0 recensies