• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Glutenvrij bakken

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789044730760
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Deltas Centrale uitgeverij
Jaar van uitgifte
2011
Aantal pagina’s
128

Waar gaat het over?

Hebt u coeliakie en mist u de geur van vers brood en broodjes bij het ontbijt? Verlangt u naar lekkere taarten en vlaaien bij de koffie en het dessert, naar koekjes en gebak op feestdagen? Vanaf nu kunt u opgelucht ademhalen en weer genieten van uw lievelingsgebak! In dit boek maakt u stap voor stap kennis met glutenvrije bakingrediënten en meelsoorten en hun toepassingen. In combinatie met praktische tips en zorgvuldig geteste recepten van onze experts kunt u weer met volle teugen genieten van wafels, chocoladecake, appeltaart, beignets, roomsoezen en hartig gebak, zoals pizza of quiche. - 99 recepten voor iedere gelegenheid, waar ook uw familie en gasten van kunnen genieten. - Een overzicht van bekende en minder bekende glutenvrije meelsoorten en bakingrediënten. - Achtergrondkennis begrijpelijk uitgelegd: voedingssuggesties voor mensen met coeliakie om gezond en lekker te eten.
Lees verder

Recensies

0 recensies
40% korting
10,50
40% korting
10,50

Anderen bekeken ook

Lynnette Brown
Tarwe- En Glutenvrij
12,80
Christiane Schäfer
Glutenvrij koken en bakken
34,05
15,90
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad