• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Eet als een expert

met meer dan 150 makkelijke recepten
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789021561523
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

Eet als een expert is het superhandige, inspirerende handboek van de experts van I'm a foodie. Marijke Berkenpas, Gaby Herweijer, Jolien Klamer en Liesbeth Smit scheiden de zin en onzin van voedselhypes van elkaar. Ze leggen uit welke voeding gezond is en waarom. Met lekkere ideeën voor ontbijt tot diner en handige weekschema's. I'm a foodie maakt wetenschap lekker! I'm a foodie is hét online platform over voeding. Een team van diëtisten, voedings- en gezondheidswetenschappers analyseert alle trends en hypes op kritische wijze en vertaalt ze naar haalbare adviezen en recepten.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Anderen bekeken ook

Nienke Tode-Gottenbos, N.v.t.
De poepdokter 1 - Gezond van mond tot kont
18,00
Martijn B. Katan
Voedingsmythes
5,65
Marijke Berkenpas, Bart Mol
Eet als een expert - Party Time
28,95
Titia van der Stelt, Sarai Pannekoek
Eet als een atleet
21,00
Yneke Kootstra, Monique Landman
(Af)vallen, opstaan en weer doorgaan
5,65
John Whitmore, Peter van der Kaaij
Succesvol coachen
35,00
Anja van Geel, Joris Hermans
Voeding en sport
21,80
Gaby Herweijer, Rob van Berkel
Eet als een expert: zwanger!
17,90
Daan de Wit
Weet wat je eet
sorry, niet op voorraad
Jaap Seidell, Jutka Halberstadt
Het voedsellabyrint
sorry, niet op voorraad