• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Een Praktische Handleiding Voor Het Bereiden Van Vlees, Wild & Gevogelte

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789059200067
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

EEN PRAKTISCHE HANDLEIDING VOOR HET BEREIDEN VAN VLEES, WILD & GEVOGELTE Technieken en tips voor elke (voor)bereidinsswijze, van fijnhakken, vullen en opbinden tot roerbakken, braden en roosteren, met adviezen voor de beste bereiding van verschillende stukken vlees Meer dan 100 inspirerende recepten uit alle windstreken, ge ustreerd met prachtige foto's Bevat klassieke gerechten als gebraden lamsbout, coq au vin en beef Wellington, naast intrigerende schotels als spiesjes van wild zwijn met gembersaus en kangoeroe met een saus van chilipepers met tamarinde Elk recept is voorzien van stap-voor-stapinstructies in kleur Recepten voor elke gelegenheid, van een eenvoudig ontbijt tot een doordeweekse maaltijd, van brunches tot lunches en van een intiem diner tot een groots eetfestijn
Lees verder

Recensies

0 recensies