• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Celebrating India

with Chef Meenu
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789493059351
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Indian Cooking Classes
Jaar van uitgifte
2019
Aantal pagina’s
84

Waar gaat het over?

De Indiase keuken staat wereldwijd bekend om haar heerlijke curry’s en geurige specerijen. Elke regio in dit land kent haar eigen traditionele gerechten en gewoonten. Stuk voor stuk zijn ze kleurvol, rijk aan smaken én aroma’s en toegankelijk voor iedereen. In ‘Celebrating India’ vind je de recepten van een groot aantal heerlijke en makkelijk te bereiden Indiase gerechten. ‘Celebrating India’ is een initiatief van het bedrijf Indian Cooking Classes, dat verschillende cursussen voor Indiaas koken aanbiedt. Daarnaast verzorgen ze eendaagse workshops op locatie. Door hun cursisten kwamen de medewerkers Meenu Gupta en Samridhi Bansal op het idee een kookboek te schrijven en zo ideeën en inspiratie over Indiaas eten te delen met iedereen. De recepten in dit boek zijn in het Nederlands en in het Engels (the recipes in this book are in Dutch and English). Meenu Gupta Chef Meenu Gupta is geboren en getogen in India, maar verhuisde met haar gezin in 1999 naar Nederland. Haar passie is koken. Ze houdt ervan om te experimenteren met gerechten uit heel de wereld, en met haar nieuwste gerechten maakt ze haar gezin, familie en vrienden altijd weer blij. Meenu groeide op in een gezin waar veel passie voor eten en koken is. Haar moeder, die geweldig vegetarisch kan koken, bracht haar die passie van kinds af aan bij. Net als haar moeder gelooft Meenu dat liefde een belangrijk ingrediënt is voor elk recept. Met eten is het net zo als in het leven: wat je erin stopt krijg je ook weer terug. Samridhi Bansal Samridhi Bansal – geboren en getogen in India, maar al jaren woonachtig in Nederland – is een jonge onderneemster. En dat heeft ze niet van een vreemde: haar ouders zijn ondernemers met een eigen bedrijf. Als medeoprichter van Indian Cooking Classes, dat inmiddels zes jaar bestaat, regelt Samridhi alles met betrekking tot marketing en administratieve onderdelen, bijvoorbeeld het begeleiden en ondersteunen van klanten, het onderhouden van het klantencontact en de promotie en PR. Samridhi is dol op eten, “A big foodie”, zoals ze dat zelf zegt.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Tweedehands Beetje gebruikt
29,50
Janneke Vos
Pofta buna
nog 1 op voorraad
4,75
Tweedehands Als nieuw
5,45
R. Holtrop, H. Morren
Medici in cucina
nog 1 op voorraad
12,60
A. Kooy, Rolf de Boer
De Nieuwe Nederlandse Keuken
Tweedehands Echt gebruikt
12,75
A. Kooy, Rolf de Boer
De Nieuwe Nederlandse Keuken
Tweedehands Beetje gebruikt
13,50
Tweedehands Beetje gebruikt
29,50
Janneke Vos
Pofta buna
nog 1 op voorraad
4,75
Tweedehands Als nieuw
5,45
R. Holtrop, H. Morren
Medici in cucina
nog 1 op voorraad
12,60
A. Kooy, Rolf de Boer
De Nieuwe Nederlandse Keuken
Tweedehands Echt gebruikt
12,75
A. Kooy, Rolf de Boer
De Nieuwe Nederlandse Keuken
Tweedehands Beetje gebruikt
13,50