• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Appel

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789048315208
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
192

Waar gaat het over?

Geel, rood, groen, oranje... Zacht, stevig, knapperig... Christophe Adam laat u kennismaken met de appel in al zijn verschijningsvormen. U leert van verschillende soorten appels de kenmerken (zoet, zuur, aromatisch, hard) en de mogelijke toepassingen (uit de hand als gezond tussendoortje of om mee te bakken of te koken). De recepten in dit boek zijn allemaal samengesteld door de chef-patissier zelf. Ontdek de vele geuren, smaken en texturen van een van de populairste vruchten ter wereld. Tot de recepten behoren bekende klassiekers, zoals Tarte tatin, maar ook heerlijke nieuwe creaties, zoals Appeltaart met rabarber en polenta. Bovendien komen er ook nog traditionele en verrassende nagerechten aan bod, zoals Apple Pie en Tempura van appelschillen. En als heerlijke toegift krijgt u nog enkele specialiteiten van een aantal toppatissiers. Christophe Adam, eerst uitvoerend chef-kok en vervolgens creatief directeur bij Fauchon, heeft een geheel nieuw concept bedacht rond de eclair en chocolade. Hij opende meerdere zaken onder de naam L'Éclair de génie, die zowel in Frankrijk als daarbuiten een enorm succes zijn. Hij heeft voor al diverse boeken op zijn naam staan, waaronder Éclair de génie (2013), Caramel (2014) en Workshop, Les Éclairs (2015).
Lees verder

Recensies

0 recensies