• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Economie en handel / Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie; Deel 1 van 4 / StruX

Maakt (werk)ruimten bedrijfsklaar
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789037213461
Bindwijze
Overigen , Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Boom Beroepsonderwijs
Jaar van uitgifte
2015

Waar gaat het over?

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent horeca, voeding of voedingsindustrie. In dit leer-/werkboek leert de deelnemer hoe hij kan assisteren bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding. Aan bod komen algemene basiskennis en vaardigheden om eenvoudig werk met betrekking tot voedingsmiddelenproductie te kunnen uitvoeren.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Het Oranje Kruis
Het Oranje kruisboekje
4=3 actie
nog 1 op voorraad
23,00
4=3 actie
nog 1 op voorraad
24,50
4=3 actie
6,15
4=3 actie
nog 1 op voorraad
12,90
Het Oranje Kruis
Het Oranje kruisboekje
4=3 actie
nog 1 op voorraad
23,00
4=3 actie
nog 1 op voorraad
24,50
4=3 actie
6,15
4=3 actie
nog 1 op voorraad
12,90