• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Receptenboek 'Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?'

Recepten en voedingstips tijdens de onregelmatige dienst
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789082323405
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Duurzaam Inzetbaarheid Centrum
Aantal pagina’s
50

Waar gaat het over?

Het receptenboek “Wat eet je tijdens de onregelmatige dienst?’ staat vol informatie, praktische handvatten, tips en recepten die helpen om werknemers tijdens wisseldiensten energiek te houden. Voor het receptenboek heeft het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum samengewerkt met sterrenchef Baltasar Tieskens, die in twee jaar tijd zijn droom waarmaakte en op zijn dertigste met zijn innovatieve kookstijl een Michelinster wist te bemachtigen. Belangrijk is dat de gerechten uit het receptenboek meegenomen kunnen worden in een broodtrommel of in een plastic zakje.
Lees verder

Recensies

0 recensies
nog 1 op voorraad
21,85
Tweedehands Als nieuw
10,00
nog 1 op voorraad
13,90
Audrey Fitzjohn
Tofum - Snel & Simpel
nog 1 op voorraad
10,75
nog 1 op voorraad
40,80
nog 1 op voorraad
21,85
Tweedehands Als nieuw
10,00
nog 1 op voorraad
13,90
Audrey Fitzjohn
Tofum - Snel & Simpel
nog 1 op voorraad
10,75
nog 1 op voorraad
40,80