• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Levensmiddelenhygiene

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789035217102
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Reed Business
Jaar van uitgifte
1996

Waar gaat het over?

Dit boek gaat over de microbiologische aspecten van de leversmiddelen hygiëne. Na een algemene inleiding over voeding en gezondheid, worden de eigenschappen van de micro-organismen die een rol spelen bij de besmetting van voedingsmiddelen behandeld. De factoren die de vermeerdering van micro-organismen beïnvloeden, komen uitgebreid aan de orde. Hierna volgt een overzicht van de micro-organismen die een voedselinfectie of een voedselvergiftiging kunnen veroorzaken. Centraal staat de preventie van de besmetting van voedsel in instellingen die de voeding voor een grote groepen mensen, met name in de gezondheidszorg, verzorgen. Zowel de algemene principes, als de dagelijks in te nemen voorzorgmaatregelen worden besproken. Tevens wordt aandacht besteed aan de microbiologische controle rond de spijslijn met behulp van de middelen en methoden die hiervoor zijn ontwikkeld.
Lees verder

Recensies

0 recensies
nog 1 op voorraad
12,55
Wilma Smit
Menoproof
Tweedehands Beetje gebruikt
9,80
M. Tjioe-America
Beter met voeding
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
nog 1 op voorraad
12,55
Wilma Smit
Menoproof
Tweedehands Beetje gebruikt
9,80
M. Tjioe-America
Beter met voeding
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00