• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Le pain quotidien cook+book memories and recipes

(reprint)
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9782960048735
Bindwijze
Hardcover
Taal
Engels
Uitgeverij
Edition Francoise Blouard
Aantal pagina’s
242

Waar gaat het over?

In autumn 1990, the very first Le Pain Quotidien opened in the Stock Exchange district of Brussels.Fifteen years later, Alain Coumont defines what has become a frequently copied phenomenon as follows : ?First of all, there is a voyage of discovery, with the ultimate aim of baking 'real bread', full-bodied and flavoursome, nourishing bread, made using sourdough starter
Lees verder

Recensies

0 recensies