• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Koken met confituur. Of met jam. Of met gelei. Of met marmelade

of met Jam. Of met gelei. Of met marmelade
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789492007315
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Uitgeverij Partizaan
Aantal pagina’s
71

Waar gaat het over?

JaKoken met confituur. Of met jam. Of met gelei. Of met marmelade. Dit boek laat je zien en beleven dat confituur niet alleen gebruikt kan worden als broodbeleg of in de yoghurt, maar ook uitstekend kan dienen als ingrediënt in tal van culinaire gerechten. Het boek toont je smaakmakende foto’s, makkelijk te volgen recepten en duidelijke ingrediëntenlijsten. Alle ingrediënten zijn gewoon verkrijgbaar bij de supermarkt om de hoek. Als rode draad door het boek vind je diverse verhalen. Verhalen die allemaal vertrekken van – of terug te brengen zijn tot – een of andere confituursoort. Verhalen die gaan van anekdotes tot weetjes, van woordverklaringen tot beschrijvingen. Het boek biedt tot slot een oplossing voor de restjes confituur die iedereen thuis wel in de koelkast, in een voorraadkast of op de tafel heeft staan. Hiermee sluit het boek aan bij de huidige tijdsgeest van minder weggooien en zoveel mogelijk uit de dingen halen. ...haal eruit wat erin zit! Over de auteurs Yleen Goffin: ‘Talen, zowel de Nederlandse taal als vreemde talen, zijn een passie van mij. Ik heb dan ook met veel plezier meegeschreven aan dit boek, waarin je hier en daar een knipoog naar de herkomst van woorden of verhalende teksten kan terugvinden. Ik ben geboren en getogen in de fruitstreek en trots op dit boek, dat mensen hopelijk aanzet om onze fruitrijkdom voor honderd procent in te zetten in de keuken!’ Maarten Simonis: ‘Als kok leerde ik het vak bij gerenommeerde restaurants als Inter Scaldes, Aux Armes de France en Paul Bocuse. Tegenwoordig leg ik als jammaker in de Jambrouwerij mijn passie in het maken van ambachtelijke Limburgse jams. Het gebruik van streekgebonden fruit en het ontdekken van oude smaken staan in de Jambrouwerij centraal.’ Bart Le Roux: ‘Ik heb veel interessegebieden: grafische vormgeving, tekstschrijven, koken, fotografie... Sinds mijn studie grafische vormgeving aan de Kunstacademie in Maastricht werk ik meer dan 25 jaar in de reclame. Reizen, mijn moestuin en kunst en cultuur zijn bronnen van inspiratie, hetgeen ook in de keuken tot uiting komt. Aan tafel komt alles en iedereen bij elkaar, elk bord is een optelsom van opgedane ervaringen. Dat klinkt hoogdravend, maar zo zie ik dat niet. Ook een boterham met jam kan een sensatie zijn!’
Lees verder

Recensies

0 recensies
B. Johnson
Thaise Keuken
Tweedehands Beetje gebruikt
10,75
Margareta Schildt-Landgren
Koken uit de nieuwe Nordic kitchen
Tweedehands Beetje gebruikt
18,15
R. Beernink
Gouda Kookt
Tweedehands Nieuw
13,04
25% korting
6,85
B. Johnson
Thaise Keuken
Tweedehands Beetje gebruikt
10,75
Margareta Schildt-Landgren
Koken uit de nieuwe Nordic kitchen
Tweedehands Beetje gebruikt
18,15
R. Beernink
Gouda Kookt
Tweedehands Nieuw
13,04
25% korting
6,85