• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Kaas

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789054261636
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Lantaarn Publishers.
Jaar van uitgifte
2001
Aantal pagina’s
63

Waar gaat het over?

Aan het eind van de 20ste eeuw produceerde men in Italië een geschatte 400 verschillende soorten kaas. In dit boek worden enkele tientallen van de bekendere soorten kaas beschreven, plus diverse andere, minder bekende soorten. Hier zult u al uw favorieten vinden, zoals mozzarella, gorgonzola en Parmezaanse kaas, met anekdotes over hun oorsprong en naam, maar ook met informatie over de productiezones, het rijpen, het vetgehalte en hun smaak. Bij elke kaas vindt u een recept waarin de kenmerken van de betreffende kaas het beste tot uiting komen. In de inleiding geeft de schrijfster richtlijnen voor het serveren van Italiaanse kaas en voor combinaties van kaas met wijn. Dit boek boordevol informatie kunt u altijd meenemen wanneer u Italiaanse kaas gaat kopen, maar ook zal het u in staat stellen uw vrienden en familie te verrassen met heerlijke gerechten en prachtige verhalen over Italiaanse kaassoorten.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

20% korting
3,90
20% korting
6,00
30% korting
20% korting op alle literatuur
5,95
J. Ridgway
Kaas
30% korting
6,85
sorry, niet op voorraad