• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Introduction To Human Nutrition 2nd

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

15,85

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Introduction To Human Nutrition 2nd
Introduction To Human Nutrition 2nd
Als nieuw
15,85
ISBN
9781405168076
Bindwijze
Paperback
Taal
Engels
Uitgeverij
Wiley
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
384

Waar gaat het over?

Facilitates absorption of information through 'key messages' at the start of each chapter Designed to meet the needs of students of nutrition worldwide Cross-referenced across the series to enable flow of learning Written by a team of internationally renowned experts. In this second edition of the introductory text in the acclaimed Nutrition Society Textbook Series, Introduction to Human Nutrition has been revised and updated to meet the needs of the contemporary student. Introduction to Human Nutrition is an essential purchase for students of nutrition and dietetics, and also for those students who major in other subjects that have a nutrition component, such as food science, medicine, pharmacy and nursing. Professionals in nutrition, dietetics, food science, medicine, health sciences and many related areas will also find much of great value within its covers.
Lees verder

Recensies

0 recensies