• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Hete kolen - Het receptenboek

het receptenboek : grillen & koken met een kamado
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
nog 1 op voorraad

30,50

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Hete kolen - Het receptenboek
Hete kolen - Het receptenboek
Als nieuw
30,50
ISBN
9789059566668
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2016
Aantal pagina’s
144

Waar gaat het over?

In 'Hete kolen - Het receptenboek' staan vijfenveertig originele en verrassende gerechten om te bereiden met een kamado. Niet alleen vlees en vis, maar ook vegetarische gerechten en zelfs nagerechten komen aan bod. De recepten in het boek geven de mogelijkheid om te oefenen met vrijwel alle kooktechnieken die haalbaar zijn met het populaire buitenkooktoestel. Welk merk kamado je ook hebt, alles zal uitstekend smaken. De gerechten kunnen het hele jaar door bereid worden, onafhankelijk van weer en wind.


Jeroen Hazebroek kookt van jongs af aan op open vuur en barbecues. In 2006 kwam hij in aanraking met de kamado. Hij is eigenaar van het bedrijf Het Kookvuur, dat zich toelegt op het geven van trainingen, demonstraties en workshops.

Leonard Elenbaas is chef-kok en kookt vrijwel dagelijks met een kamado in zijn restaurantkeuken. Leonard geeft daarnaast les in buitenkoken aan koksopleidingen.

'Hete kolen - het receptenboek' is het derde kookboek van beide chefs.

Lees verder

Recensies

0 recensies