• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het Ramen kookboek

70 verschillende varianten voor soepbases, noedels, toppings en bijgerechten
Maak tweedehands je eerste keus
  • Tot en met 29 september 4=3 op alles
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
4=3 actie
nog 1 op voorraad

55,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Het Ramen kookboek
Het Ramen kookboek
Als nieuw
55,90
ISBN
9789048314720
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
164

Waar gaat het over?

'Ramen begint, in al zijn variaties, als iets simpels. Een simpele bouillon, een simpele tare, en wat simpele noedels. Vanuit deze simpele basis kan iedere kok zijn fantasie de vrije loop laten. Amy Kimoto-Kahn legt de basis in de eerste paar bladzijden van haar eerste kookboek en geeft de thuiskok meer dan voldoende ideeën voor ramen bowls om zijn slurpverlangens nog jaren te bevredigen.' - Brian MacDuckston, Ramen Blogger 'Dit boek staat vol prachtige ideeën. Ik bewonder Amy Kimoto-Kahn! Zoveel stijlen en zoveel smaken; dit is een geweldige manier om ramen te serveren.' - Tomoharu Shono, Ramen Creator Met dit boek zet u zelfgemaakte ramen op tafel in wel zeventig verschillende varianten, op basis van enkele soepbases, noedels, toppings en bijgerechten. Auteur Amy Kimoto-Kahn laat u zien hoe u een kom gloeiend hete ramen bereidt met een keuze uit vier soepbases, ramennoedels (zelfgemaakt of uit de winkel) en traditionele en niet-traditionele ingrediënten. Geniet van een kom varkens-, kip- of runderramen. Of kies voor zeevruchten, groenten, pikante soep of zelfs voor koude ramen. Maak de basis van tevoren en u tovert doordeweeks een snelle, eenvoudige maar speciale maaltijd op tafel. Dankzij de makkelijke stap-voor-staprecepten en adembenemende foto's zal dit boek uw keuken veranderen in een populaire ramen-ya voor familie en vrienden! Amy Kimoto-Kahn is een yonsei, een vierdegeneratie Japans-Amerikaanse, woonachtig in de San Francisco Bay Area. Ze studeerde aan de Miyajima-ramenschool in Osaka, Japan, en heeft een aantal populaire, op de Aziatische keuken geïnspireerde kookcursussen gegeven voor Williams-Sonoma. Ze deelt haar Japans-Amerikaanse recepten voor het hele gezin op haar blog easypeasyjapanesey.
Lees verder

Recensies

0 recensies