• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het grote inmaakboek

Handboek voor conserveren
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789010051196
Bindwijze
Hardcover , Overigen
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Reed Business
Aantal pagina’s
288

Waar gaat het over?

Conserveren - op welke manier danook - is een van oudsher gewaardeerde methode voor het verwerken van verse voedingsmiddelen tot langdurig houdbare produkten voor later gebruik. Voor de moderne huisvrouw zijn de meeste methoden veel gemakkelijker geworden omdat ze de beschikking heeft over speciaal voor dit doel ontwikkelde apparatuur en verpakkingsmiddelen. Het Grote Inmaakboek komt geheel tegemoet aan de trend van de laatste jaren om op Oma’s huis-, tuin- en keukenmanier weer zelf jams, geleien, zoetzuren, vruchtensiropen te maken en allerlei heerlijkheden op olie, azijn of alcohol te zetten. De liefhebbers van het exotische vinden in dit boek een uitgebreid receptenbestand voor uitheemse kruidenmengsels, chutney’s, samballans, atjars en sauzen. De aanhangers van de ’gezonde voeding’-ideologie zullen veel van hun gading vinden omdat geen gebruik wordt gemaakt van chemische conserveermiddelen. De werkbeschrijvingen - voorzien van korte technische informatie - zijn helder en duidelijk en het geheel is voorzien van functionele illustraties, waardevolle tips en een gevarieerdheid aan recepten. Niet alleen de praktische en budgetvriendelijke, maar ook de meer bewerkelijke en luxueuze conserveringsmethoden komen aan bod. Zodat er ook ruimte is gelaten voor het maken van culinaire hoogstandjes en eigengemaakte cadeaus. Een basiskookboek kortom, boordevol informatie en variatie, over alles wat iedere huisvrouw of -man wil weten over wecken en inmaken, drogen en roken, diepvriezen, inleggen in olie, azijn of alcohol, konfijten, en het maken van jams, siropen, chutney’s, sauzen en exotische allerlei.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Rian Nix-Gommeren
Zelf ingemaakt
14,00
L. Wildsmith
Inmaken
10% korting
13,04
8,35
16,40
Wil Engels-Geurts, Netty Engels-Geurts
Inmaken en bewaren
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad