• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Het beste uit de zee / 3

Culinaire verfijning met Hotelschool Spermalie
Maak tweedehands je eerste keus
3+1 actie
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789058562746
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Stichting Kunstboek
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina's
118

Waar gaat het over?

Het beste uit de zee is het eerste deel uit de reeks Culinaire Verfijning met Hotelschool Spermalie. Het is een vervolg op de reeks Eenvoudige gastronomie waarin Basistechnieken en Koude Kunstjes verschenen en legt de culinaire lat alweer een trapje hoger. 24 technieken worden haarfijn uit de doeken gedaan en in evenveel heerlijke gerechten gegoten. Het reinigen en fileren van verschillende soorten vis, openen van oesters, garen in papillot, bereiden in zeekorst… alle knepen van het vak komen uitgebreid aan bod. Dit boekdeel wordt doorspekt met productinformatie over vis, schaal- en schelpdieren, maar ook andere ingrediënten die de gerechten kruiden of textuur geven worden toegelicht. Voor elke foodie en gastronoom een schat aan interessante informatie, opnieuw schitterend in beeld gebracht door fotograaf Bart Van Leuven.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies

Meer in Kunst

Marieke De Winkel
Fashion and fancy
Geef me een seintje
Efrat Zehavi
Anonymous Glossy
25% korting
3+1 actie
13,04 9,78
Daniel Burleigh Parkhurst, Daniel Burleigh Parkhurst
The Painter in Oil
Geef me een seintje
3+1 actie
55,00
Patricia Bosworth
MARLON BRANDO
25% korting
3+1 actie
16,15 12,11
Marieke De Winkel
Fashion and fancy
Geef me een seintje
Efrat Zehavi
Anonymous Glossy
25% korting
3+1 actie
13,04 9,78
Daniel Burleigh Parkhurst, Daniel Burleigh Parkhurst
The Painter in Oil
Geef me een seintje
3+1 actie
55,00
Patricia Bosworth
MARLON BRANDO
25% korting
3+1 actie
16,15 12,11

Anderen bekeken ook

J. Dumoulin
Exquise
25% korting
3+1 actie
3,56
G. Meerschaut
Vis
3+1 actie
13,70
3+1 actie
21,80
3+1 actie
6,00
3+1 actie
9,90
J. van Hemeledonck
Sterrenchefs Van Bij Ons
Geef me een seintje
Walter Lanckmans, Walter Lanckmans
Een pluim voor de chef
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Hotelschool Ter Duinen
Koken editie 2015
Geef me een seintje