• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Encyclopedie van de patisserie en desserts

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

159,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Encyclopedie van de patisserie en desserts
Encyclopedie van de patisserie en desserts
Echt gebruikt
159,45
ISBN
9789059564879
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina’s
416

Waar gaat het over?

De nieuwe bijbel van de patisserie. De bijbel van de patisserie en desserts: volledig geïllustreerde encyclopedie voor het leren bereiden van uw eigen patisserie en desserts. 300 handelingen en foefjes stap voor stap uitgelegd - Alle technieken: glaceren, marmeren, snijden, bladerdeeg maken, etc. - Vele suggesties voor het garneren van gerechten - Met instructievideo’s waarin de belangrijkste technieken duidelijk worden uitgelegd 150 geïllustreerde basisrecepten - De grote klassiekers: citroentaart, Paris-brest, clafoutis, crème brûlée e.v.a. - De meest geraffineerde: o.a. croquembouche, omelette sibérienne, makaron, croissants - En de meest ludieke: marshmallow, berlingot, ijslolly’s en meer Geschreven door professionele leermeesters
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

J. van Coillie, I. Godon
Voel Je Wat Ik Voel?
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Hidde de Brabander
Chocolaterie.
sorry, niet op voorraad