• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Een restaurant runnen voor Dummies

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789045356631
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
Jaar van uitgifte
2020
Aantal pagina’s
384

Waar gaat het over?

Velen dromen ervan om hun eigen restaurant te bezitten en te runnen, bijvoorbeeld omdat ze eigen baas willen zijn, omdat hun kookkunst altijd complimenten oogst of gewoon omdat ze van voedsel houden. Een restaurant runnen voor Dummies omvat alle aspecten voor aspirant-restaurateurs voor het opstarten van een restaurant. Van het opstellen van een businessplan en het vinden van financiering, tot het ontwerpen van een menukaart en de inrichting van het restaurant, je vindt hier alle adviezen die je nodig hebt om succesvol een restaurant te starten en te runnen. Zelfs als je niets weet over koken of het runnen van een bedrijf, dan heb je misschien nog steeds een geweldig idee voor een restaurant. En dit handige boek laat je zien hoe je je droom werkelijkheid kunt maken. Als je al een restaurant hebt, maar je het succesvoller wilt maken, dan biedt dit boek je onovertroffen tips en adviezen om hongerige klanten binnen te halen. Van begin tot eind leer je alles wat je moet weten om te slagen. Michael Garvey (New York, VS) is voormalig algemeen directeur en mede-eigenaar van een van Amerika's meest vermaarde en gerenommeerde visrestaurants, The Oyster Bar at Grand Central. Heather Dismore (Marshall, VS) is professioneel auteur en werkte voor de restaurantketen Don Pablo's Mexican Kitchen, waarvoor ze zes restaurants opende in het midwesten van de VS. Zij werkte ook in een team dat een Italiaans/zeevruchtenrestaurant in Colorado opende. Andrew G. Dismore (Marshall, VS) is een bekroonde professionele chef-kok.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Loek ten Berge, Marco Oteman
Inleiding organisatiekunde
Tweedehands Beetje gebruikt
31,75
nog 1 op voorraad
14,70
Richard Engelfriet
De succesillusie
nog 1 op voorraad
10,95
Priscilla de Graaf
Zorg en Overheid
nog 1 op voorraad
15,40
Johan Faber
Het werkt!
Tweedehands Als nieuw
5,00
Onbekend, Uwe Schnierda
Overleef lastige collega's
nog 1 op voorraad
13,65
Loek ten Berge, Marco Oteman
Inleiding organisatiekunde
Tweedehands Beetje gebruikt
31,75
nog 1 op voorraad
14,70
Richard Engelfriet
De succesillusie
nog 1 op voorraad
10,95
Priscilla de Graaf
Zorg en Overheid
nog 1 op voorraad
15,40
Johan Faber
Het werkt!
Tweedehands Als nieuw
5,00
Onbekend, Uwe Schnierda
Overleef lastige collega's
nog 1 op voorraad
13,65