• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Down to earth

Fris, mals, zilt, aards, zoet
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

10,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Down to earth
Down to earth
Als nieuw
10,45
ISBN
9789000332816
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Jaar van uitgifte
2013
Aantal pagina’s
176

Waar gaat het over?

Fotokookboek van Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma

Down to Earth is een prachtig fotokookboek met heerlijke, pure gerechten die iedereen kan maken; betaalbaar en gezond.  De eenvoudige recepten van chef-kok Jacob-Jan Boerma worden gecombineerd met de bijzondere fotografie van Sacha de Boer.

 

Fotograferen en koken

Een bezoekje aan een imker, samen met Jacob-Jan Boerma de moestuin in; Sacha de Boer brengt het Nederlands natuurschoon verrassend in beeld. Daarnaast biedt ze een kijkje in de keuken. De recepten zijn down to earth, zowel wat betreft de keuze van ingrediënten als de bereidingswijze. En verdeeld in de thema’s aards, mals, fris, zilt en zoet. 

 

Over Sacha de Boer en Beeldagent

Sacha fotografeert al sinds haar zevende en heeft diverse bijzondere projecten en exposities op haar naam staan, waaronder haar expeditie naar de Noordpool in 2008. Ze is sinds 2011 aangesloten bij Beeldagent, een exclusief fotobureau en agentschap van een aantal gerenommeerde fotografen. Tot voor kort was Sacha presentator bij de NOS. Zij nam daar onlangs afscheid en gaat zich nu fulltime toeleggen op haar fotografiecarrière. Down to Earth is haar eerste grote project.

 

Over Jacob-Jan Boerma

Chefkok Jacob-Jan Boerma en Kim Veldman openden in 2002 restaurant De Leest in Vaassen. In 2003 ontving De Leest zijn eerste Michelinster. In 2006 volgde een tweede en inmiddels telt De Leest al geruime tijd ook op internationaal niveau mee. De voornamelijk biologische keuken kenmerkt zich door het gebruik van onder andere groenten uit eigen tuin en producten uit de regio.

Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

Sacha de Boer
Down to Earth
5,75
Luke Adam Hawker
Samen
13,10
Sacha de Boer
Back to basics
7,20
Estée Strooker
Estée kookt
5,45
Jurriaan Geldermans, Onno Kokmeijer
Restaurant Ciel Bleu / Nederlandse editie
sorry, niet op voorraad
Jacob-Jan Boerma
Less is more
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Sacha de Boer, Sandi Gehring
Retour New York-Amsterdam
sorry, niet op voorraad
Estee Strooker
Pret à diner
sorry, niet op voorraad
Lianne Tijhaar
Down to earth
sorry, niet op voorraad