• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Cees Helder Parkheuvel Nederlandse editie

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
koffietafelboek
nog 1 op voorraad

6,75

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Cees Helder Parkheuvel Nederlandse editie
Cees Helder Parkheuvel Nederlandse editie
Echt gebruikt
6,75
ISBN
9789066114890
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Inmerc B.V.
Jaar van uitgifte
2004
Aantal pagina’s
189

Waar gaat het over?

Heel Europa telt slechts 49 restaurants met 3 Michelin-sterren. Daaronder bevinden zich veel illustere namen die in de culinaire wereld met respect worden uitgesproken: Bocuse, Blanc, Guérard, Senderens, Bas, Ducasse, Passard, Roux, Müller, Arzak, Adria, Wynants. En, sinds 2002, Helder. Cees Helder. Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat dit jaar een nieuw Parkheuvelboek zijn entree maakt. Een omvangrijk en inspirerend boek zoals u dat van Cees Helder mag verwachten, met meer dan vijftig nieuwe gerechten. Maar ook de fysieke verschijning en het formaat beloven iets bijzonders. Bij het openslaan leidt de schitterende fotografie u langs het beste van Helder: zijn unieke gerechten, zijn fraaie opmaak, zijn zoektocht naar de basis van in zijn keuken gebruikte ingrediënten van de hoogste kwaliteit, zoals olijfolie uit Spanje, gevogelte uit Bresse en zuurkool uit Noord-Scharwoude. Tezamen met het eigen verhaal van Rosalie en Cees Helder - hun gedachten, ervaringen en inspirerende locaties - vormt het een onvergetelijk boek van het hoogste niveau. Een klein voorproefje van de gerechten: Coquille St. Jacques met een risotto van inktvis, Rundermerg met kaviaar en sjalottensaus, Aardappelmousseline met een risotto van inktvis, Gebakken ganzenlever met rode bietjes, gekookt met specerijen en citroenolie en talloze andere creaties van het hoogste niveau. Gerechten waarvan de bezoeker steeds opnieuw een regelrechte en toch onverwachte cultuurschok ervaart. Niet alleen door de fraaie opmaak van de gerechten. Neen, het is vooral de onvergelijkbare smaak, de bijna explosieve ontlading in de mond, de verbazing over hoe iets zo buitengewoon lekker kan zijn.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

J. Lagrouw
Savelberg
9,00
20% korting
4,10
Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers
De Keuken Van Kranenborg
10,10
70% korting
52,20
sorry, niet op voorraad
Sierk Buwalda
Inspiratie
sorry, niet op voorraad
J. Lagrouw
Zilt en zoet
sorry, niet op voorraad
C. Helder
Parkheuvel
sorry, niet op voorraad