• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Chef school

Stap voor stap technieken en basisrecepten - leer koken als een professional
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

7,45

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Chef school
Chef school
Als nieuw
7,45
ISBN
9789043912686
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tirion Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2009
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

Dit boek geeft je alle basistechnieken die je onder de knie moet hebben om te koken als een chef. Te beginnen met een informatief hoofdstuk over messen: welk mes gebruik je waarvoor, hoe slijp je je messen en wat is de beste manier om ze te onderhouden. Vervolgens laat het boek de verschillende snij- en haktechnieken, bereidingswijzen en recepten zien, onderverdeeld in voedselcategorieën, als sauzen, gevogelte, vlees, groenten, patés, eieren, pasta’s, brood, deegwaren en inmaken. Ten slotte is er een uitgebreide verklarende woordenlijst.
Lees verder

Recensies

0 recensies
Tweedehands Beetje gebruikt
4,75
Esther van der Broek
Oosterhout Kookt
nog 1 op voorraad
34,40
nog 1 op voorraad
50,80
Norbert Koreman
Pastry in Europe 2010
nog 1 op voorraad
34,40
Kristel Hulsebos
Mama kookt
25% korting
nog 1 op voorraad
9,90
Tweedehands Beetje gebruikt
4,75
Esther van der Broek
Oosterhout Kookt
nog 1 op voorraad
34,40
nog 1 op voorraad
50,80
Norbert Koreman
Pastry in Europe 2010
nog 1 op voorraad
34,40
Kristel Hulsebos
Mama kookt
25% korting
nog 1 op voorraad
9,90

Anderen bekeken ook

Niki Segnit
De smaakbijbel
21,80
Joachim Habiger
Snijtechnieken
6,00
10,75
Roberta Deiana
Foodstyling
8,00
Filip Verheyden, Sergio Herman
De basis
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Eke Mariën
Keukenlab
sorry, niet op voorraad