• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Brood & Co

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789020959178
Bindwijze
Paperback
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Lannoo
Jaar van uitgifte
2005
Aantal pagina’s
108

Waar gaat het over?

Meer dan veertig succesrecepten om heerlijke broden en koeken te bakken Met klassieke broodrecepten (witbrood, volkorenbrood) èn originele combinaties (pompoenpitbrood, anijs-rozijnenbrood, honingbrood met noten) Dit boek legt heel praktisch uit welke factoren er beslissend zijn voor het uiteindelijke bakresultaat Zowel amateurs als vaklieden kunnen met dit boek hun hart ophalen Knapperig ovenvers, heerlijk geurend en om in te bijten: wie kan weerstaan aan de verleiding van versgebakken brood? In dit boek geeft auteur Frank Deldaele meer dan vijftig van zijn succesvolle recepten prijs. Naast klassiekers als stokbrood, croissants en bruin- of witbrood vind je in dit werk ook unieke, originele bereidingen zoals een anijs-rozijnenbrood, mediterrane broodjes, hazelnootkoeken en ciabatta met olijven en zongedroogde tomaten... om maar enkele voorbeelden te noemen. Als inleiding legt de meesterbakker haarfijn uit welke elementen een belangrijke rol spelen bij het kneden en bakken van brood en koeken, zodat je bakkunsten gegarandeerd een prachtig en vooral smakelijk resultaat opleveren. Duidelijke foto’s en heldere recepturen maken van dit boek een leerrijk instrument voor de hobbykok en ‘gesneden brood’ voor de vakman.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

C. Ingram
Brood
13,75
D. Capon
Bakbasics
41,04
Bianca Bartels
Brood op de plank
10,00
Robèrt van Beckhoven
Brood
40,40
42,10
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
F. Deldaere
Basic brood
sorry, niet op voorraad