• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Brood / druk Heruitgave

Auteur nvt
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
  • De Stapelweken zijn begonnen! (van 11 t/m 24 augustus)
Stapelweken
Niet op voorraad... Seintje? Vul je e-mail adres in en wij sturen je een e-mail als het boek weer op voorraad is.
ISBN
9789036620024
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Auteur
Uitgeverij
Rebo Productions
Jaar van uitgifte
2007
Aantal pagina's
96

Waar gaat het over?

Zelf vers brood bakken is helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken. Met broodmix en een broodbakmachine kan iedereen al aan zijn eerste bakpogingen beginnen. Gevorderden bakken brood en broodjes met gist en zuurdesem. In dit kookboek vindt u een groot aantal lekkere recepten voor diverse soorten brood, van klassiek en internationaal brood tot allerlei zoete en hartige broodjes. Probeer de recepten die u lekker lijken allemaal eens uit. Wij wensen u veel succes en bakplezier!
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Marije Vogelzang
Broodtrommelboek
25% korting
Stapelweken
5,00 3,75
Marije Vogelzang
Broodtrommelboek
25% korting
Stapelweken
5,00 3,75
Jim van der Heijden
Martins Ziel en Zaligheid
Stapelweken
36,90
Jennie Shapter
Halogeenoven
Stapelweken
4,75
Thomas A. Vilgis
Sous vide
Stapelweken
14,90
Marije Vogelzang
Broodtrommelboek
25% korting
Stapelweken
5,00 3,75
Marije Vogelzang
Broodtrommelboek
25% korting
Stapelweken
5,00 3,75
Jim van der Heijden
Martins Ziel en Zaligheid
Stapelweken
36,90
Jennie Shapter
Halogeenoven
Stapelweken
4,75
Thomas A. Vilgis
Sous vide
Stapelweken
14,90

Anderen bekeken ook

Carol Beckerman
500 broodrecepten
Stapelweken
6,45
J. Shapter
Broodmachine
Geef me een seintje
L. Collister
Brood
Geef me een seintje
Geef me een seintje
Geef me een seintje
J. Farrow
Lekker brood
Geef me een seintje