• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Bordopmaak in zeven lessen

in zeven lessen
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789464711578
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
20 Leafdesdichten BV Bornmeer
Jaar van uitgifte
2023
Aantal pagina’s
140

Waar gaat het over?

Waarom is een mooi gepresenteerd bord zo belangrijk? Omdat we allemaal met onze ‘ogen’ eten. Als er een prachtig opgemaakt bord op tafel komt waar de hoofdcomponent als het ware op een troon zit, de garnituren ondersteunend werken, en kleur en geur een feestje voor de zintuigen zijn … dan weten we nog voor we ook maar geproefd hebben zeker dat dit lekker is. Wil je ook leren hoe je een bord perfect opmaakt? In zeven lessen en twintig wetten leer je alles over soorten borden, spuittechniek, portiegroottes, sausjes, schuimpjes en poedertjes … Maar ook over de interactie tussen visuele en smaaktechnische aspecten als smaak en smaakbalans, textuur en kleur. De vele foto’s tonen hoe het niet moet, maar ook hoe je wél kan scoren. En je kunt zelf oefenen met behulp van de lekkere recepten in dit boek. Bordopmaak in zeven lessen is daarmee een lees-, leer- en oefenboek.Jan Boeren werd in 2011 geïntroduceerd in de wonderlijke wereld van de amateurkoks. Tegenwoordig mag hij zich Maître de Cuisine noemen. In 2016 richtte hij Le Cuisinier op, een kennisplatform voor amateurkoks waar hij Bordopmaak in zeven lessen ook als digitale cursus aanbiedt.
Lees verder

Recensies

0 recensies