• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Werken met wild

Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789048826810
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
Jaar van uitgifte
2015
Aantal pagina’s
288

Waar gaat het over?

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.

Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.

- Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert
- Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
- Heldere stap-voor-stapfoto's
- Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten

Lees verder

Recensies

0 recensies
M. Declercq
Lekker Single
4=3 actie
nog 1 op voorraad
4,75
Anna de Leeuw
Food for the soul
20% korting
4=3 actie
6,95
Marianne Paquin
Om Op Te Eten
20% korting
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,45
M. Declercq
Lekker Single
4=3 actie
nog 1 op voorraad
4,75
Anna de Leeuw
Food for the soul
20% korting
4=3 actie
6,95
Marianne Paquin
Om Op Te Eten
20% korting
4=3 actie
nog 1 op voorraad
5,45

Anderen bekeken ook

30% korting
4=3 actie
7,45
Bruno Doucet
Wild
sorry, niet op voorraad
Claartje Lindhout
Wild en gevogelte
sorry, niet op voorraad
Bas van Wijngaarden
Vleesbijbel / Kookbijbels
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Jacques Hermus
Het wildkookboek
sorry, niet op voorraad
H. Duijker
Wijn & Wild
sorry, niet op voorraad