• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vlees Wild En Gevogelte

Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789060975688
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Fontaine Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2000
Aantal pagina’s
64

Waar gaat het over?

* Acht prachtig geïllustreerde en praktische Italiaanse kookboekjes * Leer de rijke en zuivere smaak van eerlijke streekproducten onderscheiden * Een must voor alle Carluccio-fans, italofielen en lekkerbekken In de reeks Koken met Carluccio, die werd gedistilleerd uit het complete naslagwerk Eten in Italië, belicht topkok Antonio Carluccio van de gelijknamige tv-serie telkens een ander hoofdingrediënt uit de rijke Italiaanse keuken: antipasti, pasta, groenten en salades, vis en schaaldieren, vlees, wild en gevogelte, paddestoelen en truffels, brood en gebak, en ten slotte nagerechten. Ieder van de deeltjes vormt op zich een schitterende bloemlezing van het beste wat de Italiaanse bodem en producten te bieden hebben. Elke titel telt naast een twintigtal recepten ook een boeiende inleiding waarin Carluccio vertelt over de oorsprong en geschiedenis, de teelt en de traditionele en moderne productie- en conserveringstechnieken, maar ook over variëteiten en specialiteiten van Italiaanse regio's, telkens gekruid met zijn persoonlijke ervaringen en aankooptips. Carluccio's filosofie is even simpel als onweerstaanbaar : gebruik verse ingrediënten van hoge kwaliteit en bewaar de zuivere smaak van eerlijk voedsel. Een prachtig geschenkidee voor al wie genoten heeft van de tv-serie met deze sympathieke, rondborstige Italiano vero.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

5,70
N.M. van de Poll, H.C. van Beek
Kookkunsten met wild
20% korting
5,45
Dirk van Steen, Johan Vanbecelaere
Wild in de keuken
20% korting
5,45
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Claartje Lindhout
Wild en gevogelte
sorry, niet op voorraad
Bas van Wijngaarden
Vleesbijbel / Kookbijbels
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Jacques Hermus
Het wildkookboek
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
J. Huisman
Wild!
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad