• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Vlees, wild en gevogelte

Maak tweedehands je eerste keus
4=3 actie

3,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Vlees, wild en gevogelte
Vlees, wild en gevogelte
Echt gebruikt
3,90
ISBN
9783829009515
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Konemann
Jaar van uitgifte
1997
Aantal pagina’s
335

Waar gaat het over?

Met zijn meer dan 150 recepten voor vlees, wild en gevogelte, is dit boek een ontdekkingsreis door het culinaire Europa en brengt het uitgelezen specialiteiten van bekroonde topkoks in uw eigen keuken. Niet minder dan 94 chef-koks van gerenommeerde toprestaurants uit 14 landen tekenen voor deze bijzondere verzameling recepten. In de reeks Eurodélices ontvouwt zich een fascinerend panorama van de gastronomische cultuur van de Oude Wereld, waaronder ook de heerlijkste Europese recepten voor vlees, wild en gevogelte. Of het nu lamsfilet in een kruidenjasje, reerug met truffel, of gevuld mesthoen op Baskische wijze betreft, onder de recepten uit Italië, Frankrijk, de Benelux, Spanje, Zwitserland, Engeland, Scandinavië, Griekenland, Portugal en Duitsland zal iedereen wat van zijn gading kunnen vinden - licht verteerbaar, meer of minder gekruid, hartig, of echte winterkost. De in Eurodélices - VLEES, WILD & GEVOGELTE verzamelde recepten noden niet alleen tot nadoen, maar inspireren ook tot eigen creativiteit. Door de gedetailleerde afbeeldingen die de opeenvolgende handelingen laten zien, de nauwkeurige instructies en de waardevolle achtergrondinformatie bij de gerechten en hun ingrediënten en bereidingsmethoden zal menigeen al snel zelf een enthousiaste meesterkok worden.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

L. Wellekens
Wild En Gevogelte
4=3 actie
29,30
30% korting
4=3 actie
5,05
20% korting
4=3 actie
7,55
4=3 actie
9,50
E. Meyer zu Stieghorst
Gevogelte / Eenvoudig en lekker
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad