• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Van De Slager

Vlees kiezen, kopen en bereiden
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
nog 1 op voorraad

15,00

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Van De Slager
Van De Slager
Beetje gebruikt
15,00
ISBN
9789058978806
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
255

Waar gaat het over?

Vlees kiezen, kopen en bereiden Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de beste kip koopt, en hoe je het best lamsvlees kunt bereiden. Met uitgebreide beschrijvingen van technische aspecten zoals het bewaren en snijden, en ruim 120 klassieke recepten. Met interessante verhalen uit het verleden en de tradities die bij vlees horen. In deze nieuwe culinaire reeks staat steeds één product centraal. Vervolgdelen zullen onder meer gaan over groente, brood en vis. Passend bij slow food en een bewuster, gezonder en eerlijker manier van koken en leven.
Lees verder

Recensies

0 recensies
nog 1 op voorraad
12,90
Marjolein Spanjer
Fijnproeven in Twente
20% korting
nog 1 op voorraad
7,40
Freke van Nimwegen
Circular Chefs
nog 1 op voorraad
5,45
nog 1 op voorraad
9,90
nog 1 op voorraad
12,90
Marjolein Spanjer
Fijnproeven in Twente
20% korting
nog 1 op voorraad
7,40
Freke van Nimwegen
Circular Chefs
nog 1 op voorraad
5,45
nog 1 op voorraad
9,90

Anderen bekeken ook

11,20
Jaap van Rijn
Vlees!
28,15
Margot Vanderstraeten
Van Slagers & Zonen
17,95
Leanne Kitchen
Van De Bakker
sorry, niet op voorraad
Leanne Kitchen, Kitchen, Leanne
Van De Groenteman
sorry, niet op voorraad
Bas van Wijngaarden
Vleesbijbel / Kookbijbels
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad
Chris Carter, James Peisker
Homemade sausage
sorry, niet op voorraad