• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Homemade sausage

recepten en technieken om thuis worst te maken en bereiden
Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789048315529
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
2017
Aantal pagina’s
160

Waar gaat het over?

Thuis zelf worst maken is nog nooit makkelijker en aantrekkelijker geweest. In dit boek beschrijven de prijzen winnende mensen van Porter Road Butcher uit Nashville, Tennessee, de benodigde techniek en geven ze hun beste worstrecepten prijs. Ze beginnen het boek met een beschrijving van het beste vlees en vertellen u daarna stap voor stap hoe u thuis vlees moet malen, darmen met worst vult en worstjes draait. De worsten in Homemade Sausage variëren van klassiek tot zeer vernieuwend. Het boek eindigt met recepten waarvoor de zelfgemaakte worsten lekker en verrassend worden gebruikt. In het boek vindt u: stapsgewijze instructies om zelf ambachtelijke worst te maken klassieke en creatieve mengsels om de worsten mee te vullen de favoriete manier van Porter Road Butcher om worst te gebruiken
Lees verder

Recensies

0 recensies

Anderen bekeken ook

5,00
Jan Driessen
A story to tell?
25% korting
8,50
Meneer Wateetons
Over worst
20,60
Samuel Levie
De worst story
31,85
L. Kitchen
Van De Slager
15,00
sorry, niet op voorraad
sorry, niet op voorraad