• Voor 15:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Van De Slager

Vlees kiezen, kopen en bereiden
Maak tweedehands je eerste keus
  • Alle boeken zijn met de hand gecontroleerd
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Sorry, niet op voorraad
ISBN
9789058978806
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands , Overig
Uitgeverij
Terra
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina’s
256

Waar gaat het over?

Vlees kiezen, kopen en bereiden Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de beste kip koopt, en hoe je het best lamsvlees kunt bereiden. Met uitgebreide beschrijvingen van technische aspecten zoals het bewaren en snijden, en ruim 120 klassieke recepten. Met interessante verhalen uit het verleden en de tradities die bij vlees horen. In deze nieuwe culinaire reeks staat steeds één product centraal. Vervolgdelen zullen onder meer gaan over groente, brood en vis. Passend bij slow food en een bewuster, gezonder en eerlijker manier van koken en leven.
Lees verder

Recensies

0 recensies

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

Pien Punt
Taartenenzoo
nog 1 op voorraad
5,70
Stichting Voedingscentrum Nederland
Lust ik wel!
Tweedehands Als nieuw
15,90
Hans Peter Roel
Boeddha's kookboek
Tweedehands Als nieuw
14,90
Hans Peter Roel
Boeddha's kookboek
Tweedehands Beetje gebruikt
13,95
Stichting Voedingscentrum Nederland
De Kleine Keukenhulp
nog 1 op voorraad
10,95
Pien Punt
Taartenenzoo
nog 1 op voorraad
5,70
Stichting Voedingscentrum Nederland
Lust ik wel!
Tweedehands Als nieuw
15,90
Hans Peter Roel
Boeddha's kookboek
Tweedehands Als nieuw
14,90
Hans Peter Roel
Boeddha's kookboek
Tweedehands Beetje gebruikt
13,95
Stichting Voedingscentrum Nederland
De Kleine Keukenhulp
nog 1 op voorraad
10,95

Anderen bekeken ook

Herman den Blijker, Jaap van Rijn
Vlees!
25,90
Alain Caron, Lars Hamer
Het vleesboek
12,10
Leanne Kitchen
Van De Bakker
sorry, niet op voorraad
Leanne Kitchen, Kitchen, Leanne
Van De Groenteman
sorry, niet op voorraad
Margot Vanderstraeten
Van Slagers & Zonen
sorry, niet op voorraad
Gertjan Kiers, Bas van Wijngaarden
Kookbijbels - Vleesbijbel
sorry, niet op voorraad
Chris Carter, James Peisker
Homemade sausage
sorry, niet op voorraad