• 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

Van de slager

Vlees kiezen, kopen en bereiden
Maak tweedehands je eerste keus
Stapelweken: 2 = 10%, 3-4 = 15%, 5+ = 25%

14,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
Van de slager
Van de slager
Als nieuw
14,90
10000170819
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789058978806
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Terra - Lannoo, Uitgeverij
Jaar van uitgifte
2008
Aantal pagina's
255

Waar gaat het over?

Vlees kiezen, kopen en bereiden Voor iedereen die wil weten hoe je het mooiste stuk rundvlees kiest en het meest verse stuk varkensfricandeau, waar je de beste kip koopt, en hoe je het best lamsvlees kunt bereiden. Met uitgebreide beschrijvingen van technische aspecten zoals het bewaren en snijden, en ruim 120 klassieke recepten. Met interessante verhalen uit het verleden en de tradities die bij vlees horen. In deze nieuwe culinaire reeks staat steeds één product centraal. Vervolgdelen zullen onder meer gaan over groente, brood en vis. Passend bij slow food en een bewuster, gezonder en eerlijker manier van koken en leven.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
50% korting
Stapelweken
9,60 4,80
Stapelweken
28,25
Stapelweken
14,30
50% korting
Stapelweken
9,60 4,80
Stapelweken
28,25
Stapelweken
14,30

Anderen bekeken ook