Ga naar de hoofdinhoud general.skipToSearch general.skipToNavigation
  • 30 dagen retourgarantie
  • Gratis verzending vanaf €40,- of 4 boeken
  • Alle boeken met zorg gecontroleerd

TRADITIONELE KEUKEN VAN MAROKKO, DE

Maak tweedehands je eerste keus
  • 30 dagen retourgarantie 
  • Gratis verzending vanaf 4 boeken of 40 euro
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, dezelfde dag verzonden

8,90

Hoe tweedehands wil je het hebben?
TRADITIONELE KEUKEN VAN MAROKKO, DE
TRADITIONELE KEUKEN VAN MAROKKO, DE
Als nieuw
8,90
10000055334
component.product.quantitySelect.legend
ISBN
9789043900423
Bindwijze
Hardcover
Taal
Nederlands
Uitgeverij
Tirion Uitgevers B.V.
Jaar van uitgifte
1999
Aantal pagina's
86

Waar gaat het over?

De traditionele keuken van Marokko geeft inzicht in de Marokkaanse eetgewoonten. Het boek bevat 65 recepten die variëren van eenvoudig tot uitgebreid. Ingrediënten als komijn, saffraan, gemberpoeder, olijfolie, koriander, kip, groenten, rozijnen en amandelen zorgen voor geurige gerechten. Opgenomen zijn onder andere de bekendste Marokkaanse soep Harira, couscous, fenj (beignets), gevulde dadels, Beghrir (honingraatpannenkoekjes), Tajine met diverse vleesgerechten, salades, Harsa (soort brood), muntthee en shakes. Ook wordt aandacht besteed aan de oorsprong van de keuken, ramadan, traditionele gelegenheden en specifieke tafelmanieren. Het boek bevat uitgebreide informatie over de Marokkaanse manier van eten en tips over serveren. De aantrekkelijke foto's inspireren u gasten te ontvangen en de gerechten op net zo'n gastvrije manier te serveren als de Marokkanen. // Recensie(s) :In dit handzame en aantrekkelijke boekje worden ongeveer 65 Marokkaanse recepten gegeven voor warme (stoof)gerechten, gerechten met kip, vis en lamsvlees, pannenkoekjes en salades. De recepten komen uit de traditionele Marokkaanse keuken en de auteurs hebben ze opgetekend omdat ze er tegenwoordig zo vaak naar gevraagd worden, door jonge Marokkaanse en door autochtone Nederlanders. Als eerste kennismaking met de Marokkaanse keuken is het boekje heel geschikt. De gerechten zijn overwegend eenvoudig en met bekende en goed verkrijgbare ingrediënten te bereiden. Voorzien van een duidelijke bladindeling in drie kolommen: de ingrediënten, de bereiding, het serveren. In de inleiding worden Marokkaanse eetgewoonten, kruiden en keukengerei beschreven. Met paginagrote kleurenfoto's van gerechten. Het boekje zal er wellicht aan bijdragen dat de stenen (tajine)stoofpot net zo bekend gaat worden als de Chinese wok. Voor een breed publiek.
Lees verder

Recensies

Gemiddelde waardering van 0 van 5 sterren

0 recensies
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50
Tweedehands Als nieuw
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Tweedehands Als nieuw
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
Tweedehands Echt gebruikt
33,15
Tweedehands Beetje gebruikt
5,00
Tweedehands Beetje gebruikt
9,50
Tweedehands Als nieuw
6,90
Geef me een seintje
Jennifer Cnops
Ik weet dus ik eet
Tweedehands Als nieuw
5,70
Jeroen Hazebroek, Leonard Elenbaas
Hete kolen
Tweedehands Echt gebruikt
33,15

Anderen bekeken ook